La farmàcia

Farmàcia Can Clota, la teva farmàcia de confiança a Esplugues de Llobregat

Farmacia Can Clota

Benvinguts a Farmàcia Can Clota, un referent al cor d’aquest barri on l’atenció farmacèutica és propera, personalitzada i veritablement apassionada.

A Farmàcia Can Clota, no només venem medicaments, sinó que construïm relacions. Des del començament, hem estat part essencial de la vida de la comunitat, i és un pilar fonamental de salut en una zona que no compta amb un Centre d’Atenció Primària proper. La nostra història de cura s’ha forjat al llarg del temps on cada pacient és més que un client, és un amic.

El nostre equip de farmacèutics no només està altament qualificat, sinó que també té un compromís profund amb el benestar dels nostres pacients. Som aquí per escoltar-te i aconsellar-te en moments de salut i malaltia. La nostra proximitat és allò que ens diferencia.

A més de ser la teva font fiable per a medicaments i consell farmacèutic, a Farmàcia Can Clota t’oferim una gamma de serveis addicionals, com realització de SPD, formulació magistral, mesurament de glucosa i molt més. Estem compromesos a oferir-te un suport integral per a la teva salut.

La farmàcia

Coneix al nostre equip

Coneix el nostre equip de farmacèutics apassionats. Estem a punt per atendre’t amb un somriure i l’atenció personal que mereixes.

Dr. Joan Permanyer

Dr. Joan Permanyer

Farmacèutic titular.

Vicente Varea

Vicente Varea

Farmacèutic substitut.

Trini Pérez

Trini Pérez

Tècnic en Farmàcia.

Laura Martínez

Laura Martínez

Tècnic en Farmàcia.

Olga Karpenko

Olga Karpenko

Auxiliar de Farmàcia. Llicenciada en Infermeria.

Eduard Permanyer

Eduard Permanyer

Administració. Llicenciat en Farmàcia.